BURSA / YENİŞEHİR - Balibey Ortaokulu

Haz

2022-2023 SENE SONU KARNE TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Haz

2021-2022 Eğitim – Öğretim Yılı 8. sınıf mezunlarımız için düzenlediğimiz mezuniyet törenimiz, velilerimizin katılımı ile okul bahçemizde gerçekleştirildi. Öğrencilerimize gelecek hayatlarında başarılar dileriz.

May

Yenişehir İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan Ortaokullar Arası Siyer-i Nebi yarışması  ön eleme sınavına katıldık. Yenişehir İlçe Müftülüğüne çok teşekkür ederiz.

YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ 2. YENİŞEHİR KİTAP FUARINA KATILDIK

Ekm

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM)'nin Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Osmangazi Salonu'nda,

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA)'da görevli Türk Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız ile gerçekleştirdiği DERİN UZAYDA BİLİM söyleşisine katıldık.

Tem

22.07.2019 tarihinde 2019 LGS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Yerleştirme sonuçlarına göre:

8 öğrencimiz Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'ne,

10 öğrencimiz İlhan Oğuz Anadolu Lisesi'ne,

9 Öğrencimiz Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne,

17 öğrencimiz Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne,

12 öğrencimiz Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne,

7 öğrencimiz Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ve

6 öğrencimiz Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne yerleşmiştir.

Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

Haz

AB Bilim Maker Karavanı Şehrimde isimli proje kapsamında Maker Karavanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezine geldi. Bu karavanda öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdiler.

May

Öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı eserler yıl sonu sergimizde ziyaretçilere sunuldu. Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

DYNED'i aktif olarak kullanan öğrencilerimize, ödül olarak İnegöle gezi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle sinemaya gittik ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

May

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına düzenlenen  turnuvada başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.