BURSA / YENİŞEHİR - Balibey Ortaokulu

ÜZEYİR KOCA - OKUL MÜDÜRÜ

1982 Sivas-Yıldızeli Nevruz Köyü  doğumlu olan Üzeyir KOCA, ilkokul 5. sınıfa kadar köyünde, 5.sınıf, ortaokul ve lise öğrenimini Sivas merkezde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesinde İki yıl Coğrafya okuduktan sonra Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Sivas Yıldızeli Kerimmümin Halit Orhan İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı,2007 -2013 yılları arasında Bursa - Yenişehir Koyunhisar İlköğretim  Okulunda Türkçe öğretmeni olarak çalıştı. 2013- 2014 tarihinde Bursa-Yenişehir İlhan Oğuz Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014-2016 yılları arasında Bursa -Yenişehir Koç Ortaokulunda Müdür yardımcısı,2016-2018 yılları arasında Bursa -Yenişehir Balibey Ortaokulunda  Türkçe öğretmeni olarak çalıştı.2018 Yılı Ağustos Ayında Bursa -Yenişehir Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.2018-2019 eğitim öğretim yılında Bursa - Yenişehir Şehit Yunus Bal Ortaokulunda Kurucu Müdür olarak görev yaptı. 2019 Ekim ayından 07/09/2021 tarihine kadar  Bursa-Yenişehir Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü.07.09.2021 tarihinde Bursa-Yenişehir Balibey Ortaokulu’na Okul Müdürü olarak atandı. Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi alanında  Yüksek Lisansını tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.